Wat is Medisch Centrum Schijndel?

Het Medisch Centrum Schijndel (MCS) is een kwalitatief hoogwaardig centrum, waar specialisten spreekuur houden en zorg bieden aan patiënten uit Schijndel en directe omgeving. 

Kleinschalig, dicht bij huis
Het is een kleinschalig medisch centrum, voor patiënten die geen highcare nodig hebben en veel beter dicht bij huis behandeld kunnen worden. Men hoeft dus niet naar die grote ziekenhuizen in Den Bosch, Uden of Eindhoven met lange rijtijd, grote loopafstanden en lange wachttijden. Natuurlijk blijft de zeer specialistische zorg in de grote ziekenhuizen, maar 80% van hun huidige zorg  kan in het Medisch Centrum Schijndel ook plaatsvinden. Het MCS biedt snel en toegankelijke topzorg. We werken in een sfeer van veilgheid en vertrouwen, met veel mogelijkheden voor persoonlijke aandacht.  

Zorg op maat
Het Medisch Centrum Schijndel biedt zorg op maat voor u, als inwoner uit Schijndel en omgeving. Specialisten uit de omgeving, zoals de cardioloog, reumatoloog en dermatoloog komen in het Medisch Centrum Schijndel spreekuur houden. Voor u als patiënt een stuk fijner en minder belastend.