Ervaringen met MCS

Patiënt:
Dokter Bouwmeester (Ortus.nu) luistert echt naar je, je voelt je meteen op je gemak, ze is ontzettend kundig en voelt je bij haar geen "nummer" iedereen is ontzettend met je begaan. Alleen maar lof voor iedereen die er werkt. Ga zo door met dit geweldige team!

Patiënt: 
Vanwege angst voor algehele narcose bij Icone terecht gekomen voor een plaatselijke verdoving. Ondanks wat angst, viel deze ontzettend mee! Vriendelijke hulp van verpleging en receptie. 

Patiënt:
Professioneel en correct. Vriendelijke artsen, verplegers, receptie. Alles bij elkaar zeer tevreden over het hele traject.

Patiënt:
Ik ben heel tevreden over de persoonlijke benadering en aandacht die aan elke patiënt wordt besteed. Ik vind het een voordeel dat dit een kleine zelfstandige kliniek is die niet vast loopt in protocollen...

Patiënt:
Prima uitleg van het hele traject bij het 1e gesprek, korte wachttijd tot operatie, persoonlijke benadering voor en na de operatie door een heel fijn team dat je in een ongedwongen sfeer in de watten legt. Nanne Kort (Cortoclinics) helpt de ochtend na de ingreep gewoon mee met de andere zorgverleners. Mijn vrouw kreeg een grote bos bloemen mee bij het verlaten van de kliniek de volgende dag. Nu na 11 weken loop ik weer bijna normaal zonder veel pijn, en doe ik weer bijna alles, wel nog met mate, heeft nog even tijd nodig....kan maar een ding zeggen: Toppie !

Patiënt:
Ik heb geen negatieve ervaringen. Alles klopte. Vooral communicatie vind ik heel belangrijk en daar ontbrak het niet aan.

Patiënt:
Dr Kort (Cortoclinics) luistert goed en geeft goede raad. In de kliniek kom je helemaal niets te kort. Super goede verzorging...personeel heel leuk en super aardig.

Patiënt:
De vrouwelijke gynaecologen zijn allemaal vakvrouwen met ook nog een een specifiek aandachtsgebied. binnen de gynaecologie. Zeer goede onderlinge communicatie. Altijd goed, snel en correct geholpen door de dames aan de balie. Kortom heb meer hulp gekregen voor mijn klachten dan ik verwacht had.

Patiënt:
Bij Karmenta geweest wegens meerdere miskramen. Dr. Bouwma is erg empathisch en betrokken, waardoor je jezelf snel op je gemak voelt. Ik vond het erg fijn om telkens dezelfde gynaecoloog te hebben welke ook voor eigen inbreng open staat en "buiten het standaard boekje" mee denkt. Ook assistente Lieke is erg vriendelijk en betrokken. Ik beveel Karmenta zeker aan en zou indien nodig direct hier mijn gynaecologische afspraak inplannen.

Patiënt:
Samen met mijn 16 jarige dochter bij dr.Bouwma geweest vanwege haar heftige hormonale migraine's. dr. Bouwma is zeer empatisch en kan op een beeldende manier gevoelige onderwerpen op een humoristische wijze uitleggen zodat niemand zich ongemakkelijk voelt en het toch zeer duidelijk is. Ze denkt goed mee en komt met verschillende behandelmethodes die mijn dochter aan het uitproberen is. En mocht ik weer eens iets vergeten zijn wat er besproken is dan bel ik met een van de secretaressen en dan wordt het keurig opgelost. Vriendelijk en kundig is onze ervaring tot nu toe.

Oud-wethouder Peter Roozendaal:
"Medisch Centrum Schijndel is uitgebreide medische zorg dichtbij. Iedere wethouder gezondheidszorg zou dat in zijn gemeente willen hebben. En Schijndel krijgt het...........
Dank aan intiatiefnemers en mijn steun geef ik graag."

Joop Dat:, comité van aanbeveling
"De passie voor lokale betere gezondheidszorg spat eraf! Het doorzettingsvermogen van SK:Med en partners in Schijndel voor realisatie van een kleinschalig medisch centrum met een groot palet aan gebruiksmogelijkheden wordt beloond."

Louis Deterink, comité van aanbeveling:
"Het MCS is een uitstekend initiatief om de medische zorg ook op de lange termijn betaalbaar te houden en dichter bij de cliënt te brengen."