Orthopedie

Icone, orthopedie en sportletsels

Zelfstandig behandelcentrum voor orthopaedie
ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopedie in de regio Zuid-Oost Brabant. ICONE staat voor Innovatieve Chirurgische Orthopedie in Nederland. De grote, logge ziekenhuisorganisaties kunnen niet langer inspelen op de individuele behoeften van patiënten. Daarom startte dr. Klos met ICONE vanuit de overtuiging dat medische zorg en aandacht voor patiënten beter moet en kan. ICONE biedt patiënten snelle behandeling van orthopedische aandoeningen en sportletsels door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

Wij willen de beste keus zijn voor onze cliënten. Deze willen wij met een hoge mate van tevredenheid laten terugkeren op hun (sportieve) niveau. Wij bieden cliënten een snelle en veilige behandeling van orthopedische aandoeningen en sportletsels door een hoogopgeleid medisch team. Dit doen we waar mogelijk bij de cliënt in de buurt.

Klein team
U hebt een klein team van behandelend artsen, dat ook bij het overleg met de fysiotherapeut of echografist aanwezig is en zo de eindverantwoordelijkheid houdt. Aanvullend echografisch onderzoek wordt vaak ingezet om de diagnostiek compleet te krijgen. Behandeling door een arthroscopie/kijkoperatie kan snel plaatsvinden.Vooral aandoeningen aan de meniscus, kraakbeenproblemen en bandletsels van de knie kunnen door een kijkoperatie uitstekend behandeld worden. Ook gewrichtsproblemen van pols, elleboog, schouder en enkel zijn goed te behandelen met arthroscopische ingrepen.

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00 uur
Dinsdag08:00 - 17:00 uur
Woensdag08:00 - 17:00 uur
Donderdag08:00 - 17:00 uur
Vrijdag08:00 - 17:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten