Operatiekamers te huur

Medisch Centrum Schijndel (MCS)  is een hoogwaardig medisch bedrijf, waarin diverse specialismen aan patiënten worden aangeboden, dicht bij huis, op maat voor de patiënt.

Per 1 januari 2018 zijn alle spreekkamers in het Medisch Centrum Schijndel verhuurt. Medio 2018 start fase 2, waarbij vijf patiëntenkamers worden gebouwd voor kortdurend verblijf. Ook zijn deze patiëntenkamers flexibel in te richten voor bijvoorbeeld dialysebehandelingen. Belangstellenden kunnen via het contactformulier gegevens invullen, dan nemen wij contact met u op. Onze voorkeur gaat uit naar medisch specialisten, die ook behoefte hebben aan operatieruimten.

Operatiekamers
Medisch Centrum Schijndel beschikt over twee operatieruimten, waar diverse specialisten hun operaties kunnen uitvoeren op tijden en dagen die hen schikken, uiteraard steeds in samenspraak met MCS, dat zorgt voor de perfecte omstandigheden voor specialist én patiënt. De specialisten die werkzaam zijn in het MCS passen binnen de filosofie van het MCS en bieden zorg op kwalitatief hoog niveau.