Plastische Chirurgie

Klaver Klinieken

PERSOONLIJK
 De grote verscheidenheid van zorgaanbieders onder één dak, die waar nodig allen afzonderlijk kunnen bijdragen aan uw herstel, zien wij als een groot voordeel. Anderzijds maakt de kleinschaligheid het mogelijk om op een snelle manier en met persoonlijke aandacht nog betere zorg te verlenen. Dat alles tegen een eerlijke prijs.

DESKUNDIG
Onze plastische chirurgen Esther Bodde en Roel Fresow worden gewaardeerd om hun professionele maar ook persoonlijke benadering. Dat is geen toeval. Zij kiezen er bewust voor om de zorg af te stemmen op de wijze zoals u dat voor ogen heeft, zonder de beperkingen die men in de grote en vaak onpersoonlijke instellingen tegenkomt. Ons team van zorgprofessionals ondersteunt u vanaf het begin tot het einde van uw behandeling op alle fronten. De strenge kwaliteitseisen die Klaver Klinieken daarbij volgt en de passie waarmee we naar onze klanten luisteren, maakt dat u zich al snel onderdeel van het team voelt. Kom vrijblijvend eens kennismaken en proef onze passie. Zo ervaart u zelf hoe u wordt behandeld en welk gevoel u bij onze kliniek krijgt. Dat is uiteindelijk de beste manier om zelf op overtuigende wijze de juiste keuze te maken.

 

FOCUS
Bij Klaver Klinieken ligt de focus op het verbeteren van uiterlijke kenmerken die het zelfvertrouwen een boost geven. Denk daarbij aan borstcorrecties, buikwandcorrecties, littekencorrecties, liposuctie of oorcorrecties. Maar ook voor kleinere correcties als een ooglidcorrectie, rimpel- of volumeverbeteringen of storende huidafwijkingen bent u bij ons aan het goede adres. We love your happiness!

Openingstijden

Maandag09.00 - 17.00 uur
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 17.00 uur
Donderdag09.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 17.00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten